Matilla on asiaa

Hyvät otkyläiset, tietoviisaat ja arvailijat:
Otkyn hallitus kokoontuu poikkeuksellisesti kesäkuun alussa vuosikokoukseensa.

Tällöin Tietokilipailuyhistykselle valitaan uusi hallitus. Nykyisestä hallituksesta harva jäsen jatkaa hallituksessa muuttuneiden olosuhteiden sanelemana. Seuraakin visainen kysymys: OLETKO JUURI SINÄ HALUKAS TOIMIMAAN TOIMINTAKAUDEN 2021–22 HALLITUKSESSA JÄSENENÄ?

Hallitus kokoontuu pääsääntöisesti kuukausivisojen yhteydessä. Hallituksen tehtäviin kuuluu edistää oululaista visailukulttuuria ja näin ollen mahdollistaa Otky:n perinteisiä tapahtumia. Vaikka työhallituksesta onkin kyse, luottamustoimen kuormittavuus on vähäinen.

Halukkuutensa tai utelunsa hallituspestiä kohtaan voi ilmoittaa täällä:
https://www.facebook.com/groups/126489217387628

terveisin (väistyvä) sihteeri

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.